Waar kom je ons tegen? 

Leefruimtes waar we feeling mee hebben

Want als we ons betrokken voelen bij de regio en locatie, zijn wij op ons vrolijkst. Daarom focussen we ons op West- en Midden Brabant, de onderkant van Zuid Holland (Rotterdam en alles daaronder) en de grote steden in Zeeland.

Moerdijk
Oosterhout
Halderberge
Etten-Leur
Breda
Gilze en Rijen
Roosendaal
Middelburg
Gebruik de pijlen om de kaart te bekijken

De Nieuwe Erven een comfortabel en eigentijds woonmilieu

Wonen in Molenschot

Molenschot

Geïnspireerd door de kernwaarden van Molenschot als pittoresk en landelijk dorp met historie, is voor De Nieuwe Erven een comfortabel en eigentijds woonmilieu ontworpen. Bekijk het project en schrijf je in.
www.woneninmolenschot.nl

De nieuwe entree van het Centrum Zevenbergen

De Dankbaarheid

Zevenbergen

Eén van de meest bijzondere locaties in Zevenbergen, de locatie aan de Kop van de Noordhaven. Op de hoek van de Noordhaven en de Stoofstraat komt een nieuw appartementengebouw bestaande uit 28 koopappartementen. De historie van deze plek vormt het uitgangspunt voor de ontwikkeling aan de Noordhaven.
www.wonenindedankbaarheid.nl

Korenvliet, omringd door groen en water

Korenvliet

Middelburg

Korenvliet maakt deel uit van Rittenburg3, de nieuwe woonwijk aan de rand van Middelburg. Hier woon je vlak bij de sfeervolle binnenstad én direct aan de uitgestrekte groene polders van Walcheren. In deze vierde en laatste fase van het project verrijst een modern appartementengebouw bij de entree tot de wijk. Het aanbod bestaat uit 29 comfortabele appartementen met een schilderachtig uitzicht.
http://www.korenvlietmiddelburg.nl

Wonen in Rittenburg3: Dat is waterrijk, groen en comfortabel wonen.

Rittenburg3

Middelburg

Het plan Rittenburg3 in Middelburg is opgebouwd uit vier woonblokken tussen de Grevelingenstraat en de watergang. Op deze website kun je je inschrijven om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. Daarnaast geven we je graag alvast een doorkijk van het project.
www.rittenburg3.nl

Landelijk en duurzaam wonen aan de dorpsrand van Bosschenhoofd

De Bossche Hoeve

Bosschenhoofd

Landelijk en duurzaam wonen aan de dorpsrand van Bosschenhoofd. Daar waar weidse vergezichten en dorpse gemoedelijkheid elkaar ontmoeten, komt binnenkort een uniek hofje van 24 duurzame en comfortabele woningen. Op De Bossche Hoeve is het heerlijk vertoeven voor jong en oud!
www.debosschehoeve.nl

Waar eens de smederij van Miel Bachman stond, ontstaat een prachtige plek om te wonen

Het Bachmanhof

Breda

Vrolijk Leven heeft in samenwerking met Winters bouw & ontwikkeling Het Bachmanhof ontwikkeld. Het Bachmanhof is een fijne plek om te leven, voor mens én voor dier.

Heading

Heading

Heading