In ontwikkeling

De nieuwe entree van het Centrum Zevenbergen

In ontwikkeling

Kop van de Noordhaven

Zevenbergen

Eén van de meest bijzondere locaties in Zevenbergen, de locatie aan de Kop van de Noordhaven. Op de hoek van de Noordhaven en de Stoofstraat komt een nieuw appartementengebouw bestaande uit 27 koopappartementen. De historie van deze plek vormt het uitgangspunt voor de ontwikkeling aan de Noordhaven.

In ontwikkeling

Wonen in Molenschot

Molenschot

Geïnspireerd door de kernwaarden van Molenschot als pittoresk en landelijk dorp met historie, is voor De Nieuwe Erven een comfortabel en eigentijds woonmilieu ontworpen. Bekijk het project en schrijf je in.

Wonen in Rittenburg3: Dat is waterrijk, groen en comfortabel wonen.

In ontwikkeling

Rittenburg3

Middelburg

Het plan Rittenburg3 in Middelburg is opgebouwd uit vier woonblokken tussen de Grevelingenstraat en de watergang. Op deze website kunt u zich inschrijven om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. Daarnaast geven we u graag alvast een doorkijk van het project.
www.rittenburg3.nl

De Bossche Hoeve in Bosschenhoofd

In ontwikkeling

De Bossche Hoeve

Bosschenhoofd

Landelijk en duurzaam wonen aan de dorpsrand van Bosschenhoofd. Daar waar weidse vergezichten en dorpse gemoedelijkheid elkaar ontmoeten, komt binnenkort een uniek hofje van 25 duurzame en comfortabele woningen. Op De Bossche Hoeve is het heerlijk vertoeven voor jong en oud! Bekijk het project en schrijf je in! Dan houden wij je op de hoogte van alle updates.
www.debosschehoeve.nl

Meer projecten

Het Bachmanhof

Het Bachmanhof

.

Breda

Bekijk project >