In ontwikkeling

De Bossche Hoeve

De Bossche Hoeve
De Bossche Hoeve is landelijk en duurzaam wonen aan de dorpsrand van Bosschenhoofd. Daar waar weidse vergezichten en dorpse gemoedelijkheid elkaar ontmoeten, komt binnenkort een uniek hofje van 25 duurzame en comfortabele woningen. Op De Bossche Hoeve is het heerlijk vertoeven voor jong en oud! 

Het boeren-buitenleven
De 25 woningen hebben ieder een eigenwijs karakter en open architectuur die recht doet aan het boeren-buitenleven. Met een diversiteit aan woningen zoals een vrijstaande woning, twee-onder-een-kapwoning of een gelijkvloerse semibungalow is er een ideale plek op de Bossche Hoeve voor jong tot oud.

Het beste van Brabant om de hoek 
Met alle voorzieningen van Bosschenhoofd en het uitgestrekte Pagnevaartbos op een steenworp afstand vind je hier het beste van beide werelden. Geniet maximaal van het buitenleven met de stad aan je voeten. Stap in de auto en je staat zo in Roosendaal of Breda voor een dagje stad. Dichter bij huis vermaken de kleintjes zich urenlang in de roeivijver, het zwembad of in de speeltuin. Voor de sportliefhebber is er naast het Trimbos met vele wandelpaden ook een tennis- en voetbalclub. 

De laatste update

De welstandsomissie is lovend over De Bossche Hoeve. Nu worden de ontwerpen definitief gemaakt en wordt de verkoopvoorbereiding opgestart. We verwachten in december de eerste prijsindicaties te kunnen delen..

Meer weten? Kijk dan op de website van De Bossche Hoeve.

Doorpraten?

Neem contact op met
Wesley Doorten
:
06 15 17 98 98