In verkoop/in realisatie

De Bossche Hoeve

Wonen.. alsof het elke dag vakantie is

Daar waar weidse vergezichten op landerijen en de dorpse gezelligheid van Bosschenhoofd elkaar ontmoeten, komt binnenkort een uniek hofje van 24 duurzame woningen, gerealiseerd in 2 fases. De Bossche Hoeve is wonen in de natuur, met de natuur. 

De omgeving: klimaatvriendelijk en karakteristiek

In De Bossche Hoeve geniet je van een klimaatbestendige leefomgeving, ontworpen om zich aan te passen aan veranderingen in het klimaat, zoals overvloedige regenval of langdurige droogte. We verzamelen het regenwater van daken en wegen in natuurlijke greppels en bewaren het voor de bomen en planten. De flora is inheems en van nature voorkomend in het gebied, waardoor lokale dieren er hun voedsel kunnen vinden. Het centrale hofje wordt een groen hart van bloemrijke grasland, speelbomen, fruitbomen en waterpartijen, waarbij ook de bijen en vlinders zich thuis voelen.

Door het gebruik van een houten gevel, het aanleggen van de voortuinen en grote raampartijen in de woning brengen we buiten naar binnen. Hierdoor geniet je nog meer van de natuurlijke schoonheid om je heen, zelfs vanuit het comfort van je eigen huis. Deze harmonie met de omringende natuur maakt De Bossche Hoeve een unieke plek om te wonen.

De energie: duurzaam en toekomstbestendig

Met een nieuwbouwwoning in De Bossche Hoeve ben je klaar voor de toekomst. De woningen zijn uitgerust met aluminium kozijnen en gevels die geen onderhoud vereisen. Bovendien voldoen alle woningen aan de BENG-norm: Bijna Energie Neutraal Gebouw.  Alle woningen zijn gasloos en hebben een eigen warmtepomp, mechanische ventilatie met warmteterugwinning én vloerverwarming op elke verdieping. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken om energiemaatregelen. Je draagt niet alleen bij aan een beter milieu, maar bespaart ook op energiekosten.

De ligging: een goede balans tussen rust en reuring 

In De Bossche Hoeve kun je genieten van de serene rust van de omgeving en de natuur, maar als je verlangt naar de levendigheid van de stad, is dat ook binnen handbereik. In De Bossche Hoeve is het allebei aanwezig. Vanuit je woning kun je genieten van de rust in je eigen tuin, het nabijgelegen Pagnevaartbos of verken de Rucphens Heide, de Brabantse Wal en het mastbos, allemaal op fietsafstand. Liever de reuring? Dan brengen de bus, auto of fiets je a snel naar Etten-Leur, Roosendaal, Bergen op Zoom of Breda.

De woningen: modern en markant

De 24 woningen zijn geïnspireerd op de gebouwen die je op een boerenerf vindt. Van boerderij tot schuur. Markante woningen uit natuurlijke materialen, met alle gemakken van nu. De strakke detaillering met reliëf metselwerk en bronzen aluminium kozijnengeven de woningen een eigentijdse uitstraling. De houten gevels en veel glasgeven je een warm welkom, elke dag weer. En dankzij de nestkasten voelen ook vogels zich welkom!

Fase 1 en 2

Alle woningen uit fase 1 zijn verkocht en opgeleverd. De woningen in fase 2 zijn op dit moment nog in ontwikkeling.

Schrijf je nu in

Heb jij interesse in het huidige aanbod of heb je interesse in fase 2? Schrijf je hier in en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Meer weten over De Bossche Hoeve? Neem een kijkje op de website www.debosschehoeve.nl

Doorpraten?

Neem contact op met
Stijn van Raak
:
06 57 25 97 00