In verkoop/in realisatie

De Bossche Hoeve

Landelijk en duurzaam wonen aan de rand van Bosschenhoofd

Daar waar weidse vergezichten op landerijen en de dorpse gezelligheid van Bosschenhoofd elkaar ontmoeten, komt binnenkort een uniek hofje van 25 duurzame woningen, gerealiseerd in 2 fases. De Bossche Hoeve is wonen in de natuur, met de natuur. 

De omgeving: klimaatvriendelijk en karakteristiek

Je woont met De Bossche Hoeve in een klimaatadaptieve omgeving. Dat betekent een omgeving die rekening houdt met klimaatveranderingen, zoals veel regen of lange droogte. Water van de daken en de wegen wordt opgevangen in natuurlijke greppels en bewaard voor de bomen en planten. Die zijn inheems en komen dus van nature voor in het gebied, zo vinden ook de dieren uit de omgeving hun voedsel. Het hofje krijgt een groen hart van bloemrijk grasland, speelbomen, fruitbomen en waterplassen, waar ook de bijen en vlinders blij mee zijn.

De energie: duurzaam en degelijk

Met een nieuwbouwwoning in De Bossche Hoeve ben je klaar voor de toekomst. De woningen in De Bossche Hoeve voldoen allemaal aan BENG: Bijna Energie Neutraal Gebouw. Alle woningen zijn gasloos en hebben een eigen warmtepomp, mechanische ventilatie met warmte-terugwinning én vloerverwarming op elke verdieping. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken om energiemaatregelen. Je draagt niet alleen bij aan een beter milieu, maar bespaart ook op energiekosten.

De ligging: rust en reuring 

Geniet je van de heerlijke rust van de Bossche Hoeve en de omliggende natuur, of ben je toe aan de reuring van de stad? Het kan allebei vanuit je woning. Zoek de rust op in je eigentuin, in het Pagnevaartbos om de hoek of de Rucphense Heide, Brabantse Wal en het Mastbos op fietsafstand. Liever reuring? Met de bus of auto zit je zó op de weg en sta je snel in Etten-Leur, Roosendaal, Bergen op Zoom of Breda. 

De woningen: modern en markant

De 25 woningen zijn geïnspireerd op de gebouwen die je op een boerenerf vindt. Van boerderij tot schuur. Markante woningen uit natuurlijke materialen, met alle gemakken van nu. De strakke detaillering met reliëf metselwerk en bronzen aluminium kozijnengeven de woningen een eigentijdse uitstraling. De houten gevels en veel glasgeven je een warm welkom, elke dag weer. En dankzij de nestkasten voelen ook vogels zich welkom!

Woningtypen fase 1

Kies uit 3 verschillende woningtypen: 

 ·      Semibungalow type De Tuinschuur VERKOCHT

 ·      Semibungalow type De Tuinschuur+ VERKOCHT

 ·      Semibungalow type De Kapschuur (Beschikbaar bouwnummer 7, 8, 9)

·       Een vrijstaande woning VERKOCHT

De woningen liggen op ruime kavels en de meeste hebben een eigen parkeerplaats, of een openbare parkeergelegenheid dichtbij.

Woningtypen fase 2

De woningen in fase 2 zijn op dit moment nog in ontwikkeling.

Schrijf je nu in

Heb jij interesse in het huidige aanbod of heb je interesse in fase 2? Schrijf je hier in en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Meer weten over De Bossche Hoeve? Neem een kijkje op de website www.debosschehoeve.nl

Doorpraten?

Neem contact op met
Stijn van Raak
:
06 57 25 97 00