In verkoop/in realisatie

Rittenburg3

Wonen aan de zonzijde van Zeeland

Na Rittenburg 1 en 2 is Rittenburg3 de nieuwste wijk in Middelburg. Je laatste kans om hier te wonen: het is het slotstuk én het koppelstuk. De wijk ligt tussen de Vlissingsche Watergang en de Grevelingenstraat en verbindt de Stromenwijk met de eerdere twee fases van Rittenburg. Wil jij veilig en duurzaam wonen, tussen veel groen en water in het zonnigste deel van Zeeland? 

De omgeving: veilig en groen 

In Rittenburg3 tref je een wijk met veel ruimte en tegelijkertijd met een besloten karakter, waardoor je er met een veilig gevoel woont. Achtertuinen hebben veel privacy en ook in de buurt kunnen kinderen controleerbaar buiten spelen. ‘s Avonds geven de lichten een warm en veilig gevoel. Vanuit elke zijde is er goed zicht, wat de sociale controle stimuleert. Ook is Rittenburg3 heerlijk groen met veel gras, planten en wandelpaden langs de groene oever. Vanuit de wijk zit je bovendien zo in Park Toorenvliedt en het buitengebied. Met de Vlissingsche watergang woon je lekker dicht bij het water en klimaatvriendelijk: regenwater in het volledige plangebied wordt op een natuurlijke manier bovengronds zichtbaar afgevoerd via de oever.

De woningen: duurzaam en gevarieerd

In Rittenburg3 verschijnen in totaal 102 woningen, verdeeld over 4 deelgebieden. Je kunt kiezen uit tweekappers, rijwoningen, semibungalows en appartementen. Alle woningen in Rittenburg3 zijn volledig gasloos en je kunt zelfs kiezen voor volledig  ‘nul-op-de-meter’ (dat inhoudt dat de woning over het jaar heen net zoveel energie verbruikt als er lokaal duurzaam wordt opgewekt). Elke woning is standaard uitgerust met een duurzame (bodem)warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen en ventilatie met een warmteterugwinning-systeem. Energiezuinig, duurzaam én altijd gezonde lucht in huis. Zo kun je met een gerust hart genieten van elk seizoen in Rittenburg3. 

Alles dichtbij

• Het prachtige centrum van het historische Middelburg 

• Op fietsafstand (ca 15 min) van de zee (met Dishoek als gezellige kustplaats) 

• Snelwegen (je zit zo op de A58) 

• Tal van fietsroutes naar de Zeeuwse Kust of door de Walcherse Polders

• Mooie wandelroutes, o.a. naar het park van Kasteel Ter Hooge en Park Toornvliedt 

Interesse?

Fase 1, bestaande uit 20 huurwoningen, en fase 2, bestaande uit 12 tweekappers en 14 semibungalows, zijn opgeleverd. Alle woningen uit fase 3 zijn verkocht. De bouw van deze woningen start in de zomer van 2024. Fase 4 (appartementen) is in verkoop. Kijk voor de actuele verkoopstatus op www.korenvlietmiddelburg.nl.

Heb jij interesse in een woning in Rittenburg3? Neem contact op met en M2 Makelaars op 088-4424100 of info@m2makelaars.nl.

Meer weten over Rittenburg3? Neem een kijkje op de website: www.rittenburg3.nl

Doorpraten?

Neem contact op met
Stijn van Raak
:
06 57 25 97 00