In ontwikkeling

De Dankbaarheid

De nieuwe entree van het stadscentrum Zevenbergen

Op de hoek van de Noordhaven en de Stoofstraat komt een nieuw appartementengebouw bestaande uit 28 koopappartementen. Het gebouw vormt de schakel tussen het bruisende hart van Zevenbergen met de nieuwe haven en de industrie aan de overzijde met zijn rijke historie. Het vormt de nieuwe entree van het stadscentrum Zevenbergen!

De historie van deze plek vormt het uitgangspunt voor de ontwikkeling aan de Noordhaven. Op de locatie was voorheen een suikerfabriek gevestigd onder de naam ‘De Dankbaarheid’. Kenmerken uit fabrieksarchitectuur aan het begin van de vorige eeuw, komen terug in het ontwerp en de vorm van dit nieuwe woongebouw.

Stand van zaken

Vrolijk Leven is momenteel druk bezig met het bouwplan in overleg met de gemeente, de architect en andere partners. We verwachten eind 2022 wat meer te kunnen delen over het ontwerp en in het voorjaar van 2023 verwachten we in verkoop te gaan.  

Interesse? 

Heb je interesse en kun je niet wachten tot het zover is? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en geef jouw woonwensen middels een enquête in jouw account door. Wij houden je dan op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Doorpraten?

Neem contact op met
Geert Loevendie
:
06 46 01 68 77