Wij worden vrolijk van leefruimte die ertoe doet.

Onze mensen

Wij zijn Vrolijk Leven. We worden vrolijk van duurzame, waardevolle concepten waarin mens en dier samen vrolijk leven. Als een unieke plek ook een unieke invulling krijgt waar het om vraagt. Daarom werken we samen met iedereen die daar belang bij heeft. Wij geloven namelijk niet in één waarheid, maar juist in de grootste gemene deler. Zo werken we aan leefruimte die ertoe doet.

Wij worden ook vrolijk van een lekker bakje koffie, Brabantse gemoedelijkheid en bourgondisch genieten. We komen dan ook allemaal uit Brabant, uit de omgeving van Breda, Etten-Leur, Roosendaal en Tilburg. 

Ontwikkelen vanuit het verhaal van de plek

Emelie is van jongs af aan al buitengewoon geïnteresseerd in ruimtelijke ontwikkeling. Wat maakt die ene locatie nou zo prettig en de andere locatie juist niet? Dat intrigeert en motiveert Emelie om nieuwe plekken te creëren waar mensen zich echt thuis voelen. Emelie werkt als projectontwikkelaar vol enthousiasme aan niet-alledaagse ontwikkelprojecten, van initiatief tot en met oplevering.

Emelie Melman

Ontwikkelaar

Verkopen door te verbinden

Stijn weet hoe verkopen vandaag de dag werkt, door de wensen van kopers te verbinden met de commerciële kansen en bouwkundige mogelijkheden in een project. Daar doet Stijn dan ook marktonderzoek voor, want zo weet hij zeker dat Vrolijk Leven woningen ontwikkelt waar toekomstige bewoners (zowel mens als dier) zich écht thuis voelen. Stijn regelt ook de totale verkoopdocumentatie met onder meer de marketing, communicatie en social media. Verkocht!

Stijn van Raak

Verkoopcoördinator

Van registreren via controleren, analyseren en rapporteren naar beheersen en realiseren

Bas is naast onze financiële man ook onze rots in de branding bij alle organisatorische, bedrijfs- en beheersmatige vraagstukken. Hierdoor kan het volledige team zich compleet richten op en inzicht hebben in de core business van Vrolijk Leven; namelijk het ontwikkelen van leefruimtes. Daarnaast denkt Bas zowel kwalitatief als kwantitatief mee in de verschillende toekomstscenario’s van onze projecten en bedrijf als geheel. Dit geeft ons als bedrijf rust en op elk moment duidelijkheid van waar we precies staan en waar we naar toe gaan.

Bas van Elteren

Business Controller

Leefruimte is de plek waar je je thuis en veilig voelt.

Geert zijn drijfveer is plekken te creëren waar mensen graag naar toe komen en zich prettig voelen. De stad een stukje mooier maken. Hij ontrafelt, analyseert en puzzelt met zijn team om de perfecte oplossingen te bedenken. En daarna ook doorpakken. Met creativiteit en een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel brengt hij de projecten weer een stap verder. Telkens ligt het accent weer net anders. Maar de kwaliteit blijft. Verblijven en ontmoeten is niet alleen functioneel maar draagt ook bij aan ons sociale leven. “Samenwerken met onze partners, creatieve oplossingen vinden die kwaliteit toevoegen en details waarmee wij het verschil kunnen maken”. Plekken creëren waar mensen zich prettig voelen.

Geert Loevendie

Ontwikkelmanager

Moeizame wegen leiden vaak naar mooie bestemmingen

Lars geeft de dagelijkse leiding aan het team van Vrolijk Leven. Als conceptontwikkelaar gaat Lars voor onconventionele oplossingen, ook al kiest hij daarmee vaak voor de moeilijkste weg. Het liefst ontwikkelt hij iets dat volop recht doet aan die ene, specifieke plek. Zodat een gebouw of een project ontstaat ‘met een eigen verhaal’, dat tegelijkertijd aansluit bij de huidige en toekomstige behoeften. Daarnaast is hij gedreven in het maken van haalbare en realistische businesscases, zodat uiteindelijk het droombeeld tot leven komt.

Lars Paantjens

Directeur

No items found.
No items found.
No items found.
No items found.

Heading

Heading

Heading