In ontwikkeling

Wonen in Molenschot

De Nieuwe Erven een comfortabel en eigentijds woonmilieu

De ontwikkeling van nieuwe woningen geeft een impuls aan de leefbaarheid van Molenschot. De locatie langs de Veenstraat biedt kansen om, aansluitend op de bestaande dorpskern een aantrekkelijk woongebied te realiseren, met woningen die aansluiten bij de behoefte van de bewoners in het dorp, voor nu en in de toekomst. Geïnspireerd door Molenschot als pittoresk en landelijk dorp, vormen we een comfortabel en eigentijds milieu.

Geïnspireerd door de kernwaarden van Molenschot als pittoresk en landelijk dorp met historie, is voor De Nieuwe Erven een comfortabel en eigentijds woonmilieu ontworpen. Het karakter en de sfeer van het dorp zijn voelbaar. Aan weerszijde van de Veenstraat worden verschillende soorten woningen gerealiseerd. Zo valt er voor iedereen wat te kiezen. Bij de opzet van de verkaveling voor deze Nieuwe Erven is rekening gehouden met doorzichten naar het landschap. De uitbreiding tussen het Blokske I en de Wethouder Boemaarsstraat krijgt een dorpse uitstraling. Ten westen van de Veenstraat krijgt de buurtschap het karakter van een echt boerenerf.

Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom het nieuwe project in Molenschot? Schrijf je dan in op de website Wonen in Molenschot om de nieuwsbrief te ontvangen. Je kunt ook gelijk jouw voorkeur aangeven.

Doorpraten?

Neem contact op met
Geert Loevendie
:
06 46 01 68 77