Onze projecten

Pre-sale Rittenburg3 gestart!

Ontspanning

Pre-sale Rittenburg3 gestart!

Pre-sale Rittenburg3 gestart!

Veiligheid

Pre-sale Rittenburg3 gestart!

Luchtkwaliteit

Pre-sale Rittenburg3 gestart!

Pre-sale Rittenburg3 gestart!

Pre-sale Rittenburg3 gestart!

Ontmoeting

Pre-sale Rittenburg3 gestart!

Pre-sale Rittenburg3 gestart!

Pre-sale Rittenburg3 gestart!

De pre-sale van Rittenburg3 is van start!

Afgelopen weken heeft de website van Rittenburg3 opnieuw achter de schermen een grote update gekregen. Deze is uitgebreid met bijvoorbeeld schetsplattegronden, indicatieve specifieke kenmerken en prijsindicatie van alle woningen in deze fase. Op die manier kan je alvast een beeld vormen van welke woning goed bij jou past! Door je voorkeuren door te geven tijdens de pre-sale vergroot je je kans op een woning in Rittenburg3!

Hoe en wanneer inschrijven?

De pre-sale start op vrijdag 11 februari 16:00 uur, tijdens de pre-sale kun je al jouw voorkeur voor een woning aan ons kenbaar maken, nog voor de officiële start verkoop! Dit doe je door uiterlijk 28 februari de persoonlijke voorkeur door te geven via het formulier. Op de situatietekening op de website zijn de verschillende woningtypes met bouwnummers weergegeven. De plattegronden van de verschillende woningtypes zijn vanaf vandaag te vinden op onze nieuwe website!

Semibungalow - Type C

Aan de groene pleinen grenzen de 14 gelijkvloerse semibungalows. De semibungalow is de ideale woning voor een dagelijks leven met het gemak van gelijkvloerse woonfuncties. Met een volledig woonprogramma op de begane grond is deze woning klaar voor de toekomst.

De semibungalow bestaat uit hoekwoningen en tussenwoningen. Neem snel een kijkje op de website voor meer informatie!

Tweekapper - Type D

Grenzend aan de sfeervolle groensingel en met riet begroeide oevers verschijnen 12 ruime twee-onder-een-kapwoningen, prachtig gesitueerd met uitzicht over de Vlissingsche Watergang. De voortuinen en de aangrenzende waterkant zorgen voor een groen en ruim uitzicht, zodat je ook binnen verbonden blijft met de natuur. De twee-onder-een-kapwoning heeft vier verschillende varianten. Kijk snel op de website voor de verdere informatie!

Een tip! Heb jij al een financieringscheck gedaan?

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de aankoop van je nieuwewoning. Zorg ervoor dat je voor de officiële start van de verkoop de financiële check hebt laten doen. Zijn er meerdere kandidaten voor één bouwnummer? Dankrijgen de kandidaten die al een financiële check hebben gedaan voorrang.

Geef via de volgende link snel je voorkeur aan!

Doorpraten?

Neem contact op met
Emelie Melman
via
06 48 10 46 31

Meer nieuws